A2014 nieuws

zangvogelwegReactie op schriftelijke vragen Amersfoort2014: College onderzoekt aanleg nieuw fietspad Zangvogelweg!
Het College van Amersfoort deelde vandaag mee, in antwoord op schriftelijke vragen van Amersfoort2014, dat er versneld een onderzoek zal worden verricht naar de aanleg van een nieuw fietspad achter de scholen aan de kanaalzijde op de Zangvogelvogelweg.

Ben StoelingaAmersfoort2014 maakt zich grote zorgen over de toekomst van poppodium Fluor. Natuurlijk moet de gemeente Amersfoort  financieel bijdragen aan een podium voor muzikanten en andere kunstuitingen!

Ben StoelingaSchipper Bosch heeft onlangs een eerste schets gepresenteerd voor het stuk grond bij Rondweg Noord en de Laan van de Duurzaamheid. Er wordt een gasloos buurtschap ontwikkeld met 35% sociale woningbouw.

Ben StoelingaNiet alleen het bestuur van Fluor, maar ook de wethouder deed er aan mee. De media namen het persbericht klakkeloos over. In de raadsinformatiebrief over de jaarrekening 2016 van Fluor schreef de gemeente dat er een positief resultaat was behaald in 2016. Geweldig…er was maar liefst € 38.500,- winst gemaakt!

Ben StoelingaNaar aanleiding van een verzoek van Amersfoort2014 heeft het Waterschap in samenwerking met de gemeente Amersfoort actie ondernomen om wrakken uit De Laak te verwijderen.

schrvragen
motie
verkiezingsprgr
departij
A2014 Logo 6393x1200
mail.pngfacebook.pnginstagramyoutube.pngtwitter.png
mail.pngfacebook.pnginstagramyoutube.pngtwitter.png